مگافارم دام سبک؛ پروژه تحولی استان برای خودکفایی در تولید گوشت قرمز

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامه ریزی شده است

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، محمد رضا پاکدل در صد و هفتاد و نهمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان یزد اظهار داشت: کارگروه تنظیم بازار استان در رابطه با وضعیت بازار استان و به طور خاص مواردی که مربوط به معیشت و سفره غذایی مردم سرکار دارد، در این‌جلسه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

وی وضعیت تامین گوشت قرمز و سفید را در استان مطلوب دانست و گفت: خوشبختانه با اتخاذ سیاست‌های بهینه، آرامش در بازار استان حاکم است که این موضوع در رابطه با مواد پروتئینی در استان صدق می‌کند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد حمایت از تولیدکنندگان را از سیاست‌ حاکمیت خواند و ادامه داد: باتوجه به اینکه استان یزد در تولید مرغ به خودکفایی رسیده و این محصول مازاد بر نیاز روزانه استان تولید می گردد، روند قیمت این محصول به شدت اهنگ کاهشی دارد لیکن به جهت حمایت از تولید کنندگان شرایط مناسبی برای خرید مرغ مازاد تولیدی مهیا شده است.

پاکدل در ادامه در رابطه با وضعیت گوشت قرمز در استان بیان کرد: دو راهکار کوتاه مدت و بلند مدت برای حل زیرگروه کالایی گوشت قرمز در سبد کالای خانوار طراحی گردیده است. رویکرد بلند مدت ناظر بر حمایت قاطعانه از جریان تولید این محصول استراتژیک می باشد و رویکرد کوتاه مدت ناظر بر افزایش میزان عرضه از محل واردات گوشت گرم، گوشت منجمد و دان زنده به استان می باشد.

وی استراتژی تقویت و توسعه واحدهای بزرگ پرورش دام پرواری «مگافارم» با استفاده از ظرفیت صنایع را ضروری دانست و گفت: پنجاه مگافارم با هدف خودکفایی و جهش تولید دام در سراسر استان طراحی و برنامه ریزی شده است و با سیاستگذاری های استان چشم‌انداز مطلوبی برای این زیرگروه کالایی متصور می باشد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: در خصوص گوشت گرم گوسفندی سعی خواهد شد همانند گوشت مرغ، استان به عنوان تولیدکننده برتر درکشور شناخته شود.

لازم به ذکر است که استان یزد طی ۶ ماه گذشته در تورم گروه کالایی خوراکی‌ها پایین ترین تورم در سطح استان‌های کشور را داشته است و تنها زیرگروه کالایی که شرایط خاصی در کنترل آن در استان ایجاد گردید گوشت قرمز گوسفندی بوده است که به دلیل تولید پایین استان و اتکا به واردات از استان های همجوار و خارج از کشور، ابتکار عمل در دست استان نبود.

مطالب مرتبط

هیچ نتیجه‌ای یافت نشد.
افزودن نظرات