به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهاباد به نقل از اداره‌کل روابط عمومی استانداری یزد، نشست هم‌اندیشی و بررسی مسائل و اولویت‌های پنج شهرستان مهریز، ابرکوه، خاتم، بافق و بهاباد با حضور استاندار یزد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، نمایندۀ مردم این پنج شهرستان در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل حوزۀ استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، فرمانداران شهرستان‌های مهریز، خاتم، بهاباد و ابرکوه و معاون فرماندار بافق در پردیس دانشگاهی شکیب مهریز برگزار شد.
استاندار یزد در این نشست بیان کرد: همه اولویتهای شهرستانها در قالب هشت اولویت و محور توسعه استان دیده شده است و مشکلات حل نشدنی در استان وجود ندارد.
«
سیدمحمد میرمحمدی» ادامه داد: بسیاری از مسائل و پروژه هایی که در این جلسه مطرح شد در اعتبارات سفر رئیس جمهوری به استان یزد دیده شده که با جذب این اعتبارات، این موارد قابل حل است.
وی افزود: لازم است پروژه ها و طرح ها در استان و شهرستانها منطقی و به درستی تعریف و دیده شود و در مناطقی سرمایه گذاری شود که مقرون به صرفه باشد و گره ای از مشکلات مردم باز شود.
میرمحمدی با بیان اینکه بانکهای استان از هیچ حمایتی از واحدهای تولیدی دریغ نکرده اند تصریح کرد: متاسفانه در گذشته عده ای به نام سرمایه گذاری از بانکها، تسهیلات دریافت کردند، پول مردم و بانکها را بازپرداخت نکردند و بانکها را با مشکل روبرو نمودند.
استاندار یزد در پایان سخنان خود با اشاره به موضوع خشکسالی چندین ساله در استان گفت: به صورت جدی این موضوع را در دستورکار قرار داده ایم اما آنچه مهم است اینکه باید از قطره قطره آب موجود در استان محافظت کنیم و قدر آن را بدانیم.
نمایندۀ مردم ابرکوه، بافق، خاتم، بهاباد و مهریز نیز در این جلسه با بیان محرومیت‌های این پنج شهرستان گفت: گستردگی و پراکندگی مناطق در این حوزۀ انتخابیه موجب شده است تا شهرستان‌های بافق، بهاباد، ابرکوه، خاتم و مهریز در مقایسه با شهرستان‌های دیگر استان کمتر توسعه یابند.
«
محمدرضا صباغیان» ادامه داد: لازم است دبیرخانه‌ای دائمی در این حوزه انتخابیه تشکیل شود تا به صورت مستمر اولویت‌ها و مسائل این شهرستان‌ها شناسایی شود و به اطلاع مسئولان ارشد استان و نمایندۀ مردم در مجلس شورای اسلامی برسد.
گفتنی است در ابتدای این نشست هر یک از فرمانداران به بیان مسائل و اولویت‌های شهرستان‌های تحت مدیریت خود از جمله توسعۀ مراکز بهداشتی و درمانی، توجه به راه‌سازی و دو بانده شدن جاده‌ها، ایجاد مشوق‌های سرمایه‌گذاری و ارائۀ تسهیلات کم‌بهره برای تشویق سرمایه‌گذاران در مناطق محروم، توسعه صنایع جوار معدنی و جوار ریلی، تجهیز چاه‌ها به کنتور هوشمند، رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، توجه به حوزۀ گردشگری و تأمین آب آشامیدنی مردم به‌ویژه در روستاها و مناطق روستایی و ساماندهی مهاجران خارجی و اتباع بیگانه پرداختند و خواستار رسیدگی و توجه به این موارد شدند.