به گزارش روابط عمومی فرمانداری بهاباد؛ اولین جلسه مجمع سلامت شهرستان بهاباد روز چهارشنبه 30 خرداد97 به ریاست فرماندار و با حضور معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی، اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه، اعضای شورای سلامت شهرستان و خیرین حوزه سلامت شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.

 

فرماندار بهاباد:

اجتماعی شدن سلامت یکی از نیاز های اصلی حوزه سلامت است

فرمانداربهاباد اجتماعی شدن سلامت را یکی از نیاز های اصلی حوزه سلامت دانست و گفت: هدف اصلی مجمع سلامت، اجتماعی کردن سلامت در بین مردم هست تا با آموزش ها و اقداماتی که صورت می گیرد بتوان قدرت سلامت و اینکه مردم سلامت مدار باشند و به سلامتی خود اهمیت بدهند را افزایش دهیم.

 

"محمدمهدی خانی زاده" در ادامه تصویب بیمارستان 38 تخت خوابی حکیم بهابادی را از مهمترین اقدامات چندسال گذشته دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت شهرستان عنوان نمود و خوستار رفع نیازهای تکمیلی این بیمارستان از جمله کمبود پزشک متخصص، تجهیزات بیمارستانی، چارت سازمانی و تکمیل کادر درمانی شد.

 

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان اقدامات بسیار خوبی از جمله ساخت خانه بهداشت و مراکز جامع سلامت در روستاها شده است بر تکمیل  هرچه سریعتر مرکز خدمات جامع سلامت شهری، مرکز جامع سلامت در روستاهای کریم آباد و احمدآباد و پایگاه اورژانس جاده بهاباد ـ چادرملو که یکی نیازهای ضروری این محور می باشد تأکید نمود.

 

خانی زاده با تقدیر و تشکر از خیرین شهرستان گفت: مردم بهاباد در موضوعات مرتبط با سلامت قدم های خوبی را برداشته اند و برخی از پروژه های بهداشتی و درمانی و تجهیزات ضروری بیمارستان با کمک خیرین انجام شده است. 

 

 

کانون سلامت محله در یکی از محلات بهاباد راه اندازی می شود

معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی با اظهار اینکه سلامت از دست نظام سلامت خارج شده و ریشه در ناکافی بودن سواد سلامت مردم دارد گفت: 30 درصد سلامت جامعه در اختیار خود مردم است که باید احساس مسئولیت کنند.

 

"محمدحسن لطفی" به تشکیل کانون های سلامت محله به عنوان یکی از طرح های جامعه محور کردن مقوله سلامت اشاره نمود و گفت:  طرح سلامت محلات زمینه افزایش سطح سواد مردم را فراهم می کند و باعث می شود خانواده ها پیگیر سلامتی خودشان باشند.

 

وی افزود: در شهر بهاباد برای اینکه خانواده ها را فعال کنیم یکی از نقاط شهر به عنوان محله سلامت تعیین شود و با آموزش هایی که ارائه می شود سلامت رایک امر اجتماعی و مشارکتی کنیم تا بار مراجعه به مراکز و بیمارستان کم شود و جامعه ای بانشاط، پویا، باعزت نفس و دارای امید به زندگی بالای 85 سال داشته باشیم. 

 

لطفی همچنین برای ارتقاء سلامت مردم بر ضرورت داشتن برنامه ریزی یکساله مجمع سلامت شهرستان بهاباد تأکید نمود و افزود: باید با نگاه عمیق تر به سلامت مردم با برنامه ریزی و تحلیل مسائل سلامت شهرستان بهاباد به کمک سه ضلع مردم، مسئولین و نظام سلامت بتوانیم از بیمار شدن افراد پیشگیری و مردمی سالم داشته باشیم.

 

وی بر داشتن پیوست سلامت برای صنایع تأکید نمود و گفت: متأسفانه در استان فکر نکریم صنعت چه خسارتی ممکن است به مردم بزند؛ بعضی از صنایع هستند به جای اینکه وضعیت اجتماعی را ارتقاء دهند سلامت مردم را به خطر می اندازند و لذا مسئولین باید به فکر داشتن پیوست سلامت در پروژه ها و کارهایی که می خواهد صورت گیرد باشند.

 

 

رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان در ابتدای جلسه به ارائه گزارشی از سیمای سلامت شهرستان و اقدامات انجام شده برای مقابله با بیماری های واگیر دار، رشد شاخص های بهداشتی شهرستان، بهداشت محیط و بازرسی از امکان عمومی پرداخت.

 

"سیدعبدالحمید رضوی" در رابطه با وضعیت پیشرفت پروژه های بهداشت و درمان شهرستان گفت: پروژه مرکز خدمات جامع سلامت شهری 99 درصد پیشرفت، دو مرکز جامع سلامت در روستاهای کریم آباد و احمدآباد هرکدام با  10 درصد پیشرفت و پایگاه اورژانس جاده بهاباد ـ چادرملو 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

وی همچنین پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان و شش واحد مسکونی پزشکان بیمارستان حکیم بهابادی را از جمله پروژه های تکمیل شده عنوان نمود.

 

در ادامه جلسه برخی از مسئولین ادارات شهرستان، خیرین ونماینده سمن های شهرستان و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به ارائه برخی از اقدامات صورت گرفته، پیشنهادات و نظرات خود برای ارتقاء سلامت در شهرستان پرداختند و تصمیماتی اتخاذ شد.

 

در پایان از خیرین و ادارات برگزیده سلامت به اهداء لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.